OMSCHRIJVING

 

Algemeen

Dreadlocks zijn ook wel bekend onder de naam rasta-haar en deze haarstijl komt uit Jamaica. Bij ons leer je hoe je dreadlocks kan zetten, hoe je deze kan bijhouden en herstellen en ook hoe je deze onzichtbaar kan verlengen. Deze cursus duurt één dag, waarbij je in het pand van House of Marjory Alice les krijgt van één van onze ervaren docenten. De lesdag begint om 10:00 uur en eindigt om 16:00 uur. In de lunchpauze bieden we je een lekkere lunch aan.

 

Toelatingseisen en niveau

Om te mogen deelnemen aan de cursus ‘dreadlocks’ zijn er geen toelatingseisen. De cursus eindigt met een examen, dat ook bij ons wordt afgenomen. Als je bent geslaagd dan ontvang je een  diploma, waarmee je je als kapster/kapper kan inschrijven bij de Kamer van Koophandel en waarmee je je kan aanmelden bij Koninklijke Algemene Nederlandse Kappers Organisatie (ANKO).

 

Studiebelasting

Bij House of Marjory Alice leren we je diverse technieken op een zo praktisch mogelijke manier. Wij maken hierbij gebruik van een cursusboek. Wij vragen je zelf de hoofdstukken uit het cursusboek te bestuderen. Dat kost je gemiddeld twee uur. In de les zullen we dan de bestudeerde technieken in de praktijk oefenen.

 

 

INHOUD

In de cursus ‘dreadlocks’ zal onder andere het volgende worden behandeld:

 

Dreads maken

Dreads herstellen

Dreads bijwerken

Dreads verlengen

Dreads verwijderen

Het verzorgen van dreads

Product- en materiaalkennis

 

 

PRIJS

De prijs van de opleiding ‘dreadlocks’ bedraagt € 150,00. Dit bedrag is vrij van btw.

De kosten van het lesmateriaal vind je op onze website bij ‘Algemene informatie’ onder ‘Lesmateriaal’. Het betalen kan in één keer, maar ook in termijnen. De betalingscondities vind je ook op de pagina ‘Algemene informatie’ onder ‘Betalingscondities’.

 

 

LESDAGEN EN -TIJDEN

Elke lesdag begint om 10:00 uur en duur tot 16:00 uur. De lesdagen vind je op onze website op de pagina ‘Algemene informatie’ onder ‘Lesdagen’.