CURSUS VLECHTEN

inclusief vlechten met microringen

 

OMSCHRIJVING

 

Algemeen

Als expert op het gebied van hairextensions, geeft House of Marjory Alice vier specialistische cursussen, waaronder deze cursus ‘vlechten’. Er zijn diverse vlechttechnieken en tijdens deze cursus worden de meest belangrijke vlechttechnieken behandeld. Daarnaast leer je ook hoe je kan vlechten met microringen. Deze cursus duurt één dag, waarbij je in het pand van House of Marjory Alice les krijgt van één van onze ervaren docenten. De lesdag begint om 10:00 uur en eindigt om 16:00 uur. In de lunchpauze bieden we je een lekkere lunch aan.

 

Toelatingseisen en niveau

Om te mogen deelnemen aan de cursus ‘vlechten’ zijn er geen toelatingseisen. De cursus eindigt met een examen, dat ook bij ons wordt afgenomen. Als je bent geslaagd dan ontvang je een certificaat, waarmee je je als kapster/kapper kan inschrijven bij de Kamer van Koophandel en waarmee je je kan aanmelden bij Koninklijke Algemene Nederlandse Kappers Organisatie (ANKO).

 

Studiebelasting

Bij House of Marjory Alice leren we je diverse technieken op een zo praktisch mogelijke manier. Wij maken hierbij gebruik van een cursusboek. Wij vragen je zelf de hoofdstukken uit het cursusboek te bestuderen. Dat kost je gemiddeld twee uur. In de les zullen we dan de bestudeerde technieken in de praktijk oefenen.

 

Onderdeel van de opleiding tot allround hairextension-specialist

Onze opleiding tot allround hairextension-specialist bestaat uit de cursussen ‘microring specialist’, ’keratine bonding specialist’, ‘hairweaving specialist’ en ‘vlechten’. Elke cursus kan je los van elkaar volgen en je ontvangt voor elke afzonderlijke cursus een certificaat. Nadat je alle vier cursussen hebt gevolgd ontvang je van ons automatisch ons het diploma ‘allround hairextension specialist’.

 

 

INHOUD

In de cursus ‘vlechten’ zal onder andere het volgende worden behandeld:

 

Vlechten met microringen

Invlechten

3, 4 en 5 strengenvlecht

Inside- en outsidevlechten

Visgraatvlecht

Twistvlecht

Kabelvlecht

Bakkersvlecht

Watervalvlecht

Fairytale-vlecht

Twisted Edge Fishtail Braid

Product- en materiaalkennis

 

 

PRIJS

De prijs van de opleiding ‘vlechten’ bedraagt € 150,00. Dit bedrag is vrij van btw.

De kosten van het lesmateriaal vind je op onze website bij ‘Algemene informatie’ onder ‘Lesmateriaal’. Het betalen kan in één keer, maar ook in termijnen. De betalingscondities vind je ook op de pagina ‘Algemene informatie’ onder ‘Betalingscondities’.

 

 

LESDAGEN EN -TIJDEN

Elke lesdag begint om 10:00 uur en duur tot 16:00 uur. De lesdagen vind je op onze website op de pagina ‘Algemene informatie’ onder ‘Lesdagen’.